Allò que es menja. Experimentacions veïnals d’emancipació alimentària
Una proposta de mediació comunitària entorn de l’exposició Agrilogística, de Gerard Ortín, a La Capella.
Cicle d’accions participatives, dinamitzat per Cuchara, que busca reflectir la diversitat de praxis alimentàries al barri del Raval per dibuixar col·laborativament els circuits que segueixen els aliments i entendre algunes lògiques que s’associen a la producció, la distribució i el consum d’aquests.
Volem descobrir com, al voltant d’allò que es menja, es configuren relacions amb múltiples implicacions, que tenen a veure amb la nutrició, les cures, la cultura, la salut o la sostenibilitat, entre altres temes cabdals. En relació amb tot això, proposem als participants assajar pràctiques que ens situïn com a agents actius en aquests processos al voltant de l’aliment.
Calendari de sessions:
· Dijous 1 de juliol, 18h. Visita comentada a l’exposició de Gerard Ortín Agrilogística, oberta al públic general i amb mediació lingüística.
· Dijous 8 de juliol, 18 h. Mapa comestible del Raval: ruta pels establiments que proveeixen de menjar el barri.
· Dijous 15 de juliol, 18 h. Allò que es cuina: sessió de cuina d’aprofitament.
· Dijous 22 de juliol, 18 h. Sessió festiva de cloenda oberta a tothom.
Activitat adreçada a veïns i veïnes del Raval i a persones interessades.
Aforament limitat amb inscripció prèvia a: lacapella@bcn.cat.
Aquesta activitat s’inscriu en les propostes ADN, la línia d’activacions dels projectes seleccionats de Barcelona Producció dins del programa de mediació What the Cell!, de Teresa Rubio.